Врати

панел партньори 1

Търсене в сайта

Вратата. Избор на врата


Вратите са основен елемент за постигане на стил и красиво излъчване на Вашия дом. Те създават неговия характер и са важен акцент в интериора. Подборът на интериорни врати е основен етап при построяването на нов дом или при неговото подновяване и реконструкция. Цената на хубавата качествена врата се забравя с времето, а насладата от нейното безпроблемно ползване и красив външен вид остава за дълги години. Интериорните врати са още един елемент от обзавеждането, където всеки може да прояви собствения си вкус, практичност и изобретателност.

Вратите могат да бъдат изработени с напълно нестандартни размери на височина и ширина, в зависимост от индивидуалните потребности и изисквания на клиента. Можете да изберете Вашата врата сред разнообразни цветове, текстури, фрезовани елементи, дървесни декори от различни като качества и свойства материали, които да съобразите с Вашия интериор и стила, който искате да постигнете в дома си.
В следващите седмици ще пишем по нещо за всеки отделен тип интериорна врата:
- Ламинатни
- Фурнировани
- Лакирани
- HPL
- КрафтМастер
- Масивни
- Противопожарни
- Плъзгащи
- Хармоники с чупещи крила
- Портални
- Тапетни
- Фалцови
- Остъклени
- Фрезовани
- Гардерони
- Фазерни
- Таблени и др.
За тяхното предназначение, цени, преимущества, недостатъци, конструкции, експлоатация, декори, материали, свойства, функции и т.н.